Automatisering d.m.v. kassasysteem - Rosedale Collections

Rosedale Collections heeft 4 winkels die sinds begin 2019 volledig geautomatiseerd zijn door middel van een kassasysteem. Na het opzetten van de webshop heeft RK Project opvolgend onderzoek gedaan naar een passend systeem voor Rosedale. We zijn gestart met het inventariseren van de wensen/eisen maar vooral ook de problemen waar men tegenaan liep zonder kassasysteem. Op basis hiervan is een uitgebreid onderzoek gedaan en contact opgenomen met diverse softwareleveranciers. Alle plussen en minnen zijn afgewogen en de keuze is uiteindelijk gevallen op EasyPOS software. Door inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de retail en de vele functionaliteiten die oplossingen bieden voor Rosedale is EasyPOS de juiste keuze. 

 

Vervolgens heeft RK Project de complete software ingericht voor Rosedale Collections, gezorgd voor handleidingen voor het personeel en de koppeling met een webshop begeleid. Een groot project waar vele uren thuiswerk en diverse ritjes naar verschillende filialen, gezorgd hebben voor een prachtig resultaat: een goed draaiende webshop, gekoppeld aan een voorraadsysteem welke inmiddels volledig wordt bijgehouden door een medewerker die verantwoordelijk is voor het magazijn. 

 

Er zou nog veel meer over te zeggen zijn, maar bent u benieuwd wat RK Project voor uw organisatie kan betekenen? 

Na de inrichting van het systeem is er uiteraard ook ruchtbaarheid aan gegeven... RK Project heeft gezorgd voor een blog, een mailing, flyers in de winkel en nog veel meer...


«   »