RK Project richt zich met name op ZZP'ers en het midden- en kleinbedrijf. Dankzij jarenlange ervaring in administratie, verkoop (marketing) en grafische vormgeving ontzorgt RK Project uw onderneming waar u maar wilt. Allrounder dus. Dat is wat RK Project graag voor u wil zijn. 

 

Wat wil een ZZP'er of MKB'er?

Doorgaans een degelijke en goede uitstraling voor het bedrijf, een 100% kloppende administratie en misschien wel het belangrijkste: geen rompslomp! Gewoon uit handen kunnen geven en vertrouwen dat het goed komt. Vaak zelf al druk met de uitvoering en dan moet alles wat met administratie en online te maken heeft 'maar gewoon lopen'. 

 

Waarom RK Project? 

1  vaste contactpersoon die eigenlijk alles voor u regelt. En niet half, daar kunt u op rekenen. RK Project gaat voor kwaliteit en zorgt dat het uiteindelijke resultaat altijd overeen komt met uw wens. Verder voelt RK Project zich verbonden met de mentaliteit van hard werken, geen moeilijke termen en vooral DENKEN & DOEN (en dat het liefst ook nog tegelijkertijd). 

 

RK Project weet zich expert in het inrichten en onderhouden van een administratie. Ook meedenken in het verkoopproces of optimalisatie / vernieuwing van de huisstijl behoren bij de kwaliteiten. Alleen een advertentie ontwerp nodig? Geen probleem, bel gerust! 

 

Zullen we samen uw onderneming verbeteren?


RK PROJECTEN